loader image
Tervetuloa töihin Puhtaalle Ilolle!
24 heinä, 2020

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Tervetuloa töihin Puhtaalle Ilolle!

ETSIMME HYVIÄ TYÖKAVEREITA JA TYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOOJAKSI ILTA- JA AIKAISIIN AAMUKOHTEISIIN

Palkkaamme jatkuvasti myös tuntityöntekijöitä niin yritys- kuin kotisiivoukseenkin.

Olemme ihmisen kokoinen ja -näköinen paikallinen, yrittäjävetoinen yritys – teemme kaikkemme puhtaamman ja turvallisemman työ– ja elintyöympäristön puolesta.Arvostamme työtä ja tekijää, ja se ei todellakaan ole ihan sama millä välineillä, aineilla, menetelmillä ja osaamisella puhtautta tehdään.

TARJOAMME SINULLE ELÄMÄSI TYÖPAIKAN

  • pitkäaikaisena työsuhteena kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksineen tai
  • kausityön tai
  • opiskelijalle lisätulomahdollisuuden sekä
  • ajanmukaiset työmenetelmät, laitteet ja välineet sekä järjestelmät ja
  • hyvät henkilöstöedut.

 

Saat tueksesi ammattitaitoisen perehdyttäjän ja mukavat työkaverit. Työntekijämme arvostavat välittävää ja avointa ilmapiiriä, jatkuvaa positiivista kehityshenkisyyttä, kannustavia työkavereita, mukavia yhteisiä tapahtumia, vaihtelevia työtehtäviä sekä tietysti kilpailukykyistä palkkausta ja henkilöstöetujamme, mm. kattavaa työterveyshuoltoamme.

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta reipasta asennetta, vastuuntuntoisuutta, rehellisyyttä, halua ja kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä napakkaa oma-aloitteista työskentelyotetta. Toivomme sinusta tiimihenkistä, reipasta ja aktiivista työkaveria iloiseen ja osaavaan joukkoomme. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Pääset luomaan asiakkaidemme arjestaan puhtaampaa, helpompaa ja mutkattomampaa – tärkeän työsi tulokset näkyvät turvallisina ja puhtaina työtiloina sekä tyytyväisinä koti- ja yritysasiakkainamme. Koska puhtaus on tärkeintä, meille on sydämen asia viedä alaa eteenpäin ja kehittää jatkuvasti uusia työmenetelmiä osaksi arkeamme – ne syntyvät yhteistyössä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa, puhtaasta ilosta ja siksi jokaisen työntekijän mielipide, näkemys ja idea sekä hyvinvointi on meille oikeasti tärkeää.

Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää!

Eeva-Leena Lappalainen kertoo sinulle lisää työskentelystä Puhdas Ilon porukassa suoraan puhelimitse arkisin klo 14-16 puh 050 430 2571

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV rekry@puhdasilo.fi ja mainitse jo hakemuksessasi minkälainen työtehtävä sinua meillä kiinnostaa.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana – kannattaa siis toimia salamana.