Puhdas Ilo

Yrityssiivous

Yrityssiivouspalvelut Joensuun seudulla

Yritysten kannattaa keskittyä omaan bisnekseen ja jättää siivous ammattilaisten hoidettavaksi.

Puhtaus on yksi tärkeimmistä työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden edistäjistä. Oikea-aikainen ja oikein kohdistettu puhtaus tutkitusti vähentää sairaspoissaoloja ja parantaa työturvallisuutta työpaikoilla.

Lisäksi puhtaudella on suuri merkitys työviihtyvyyteen. Vai väitätkö muka, ettei teidän työpaikalla kenenkään hampaat kiristy siivoamisesta ja siisteydestä kinastellessa😉?

Puhdas Ilon yrityssiivouspalvelujen käyttäminen vapauttaa aikaanne ja resurssejanne yrityksenne ydintoimintaan. Yrityksenne työntekijät voivat keskittyä olennaiseen, kun heidän ei tarvitse huolehtia siivouksesta.

SOITA JA KYSY LISÄÄ: 029 7031 0221

Ota yhteyttä!

Kuva naisesta yrityksen tiloissa

Tarjouspyyntölomake

Monipuoliset palvelumme kaikenkokoisille yrityksille

Siivoamme erilaisissa ja kaikenkokoisissa yrityksissä Joensuun seudulla. Asiakkainamme on mm. teollisuuslaitoksia, kauppaliikkeitä, toimistokohteita, asuinkiinteistöjä sekä hoitolaitoksia.

Asiakkaistamme 90 % on vakioasiakkaita, he siis iloitsevat palveluistamme säännöllisessä siivouksessa. Säännölliset sopimussiivoukset yrityksille räätälöimme aina asiakaskohtaisesti. Kauttamme saa myös vaihtomatto-, työvaatepesupalvelut ja toimitamme asiakkaillemme myös saniteettitarvikkeet niin sovittaessa. 

Kun tarvitsette siivouspalvelua säännöllisesti tai vaikkapa kertapalveluna, käymme ensin kartoitusvisiitillä ja teemme tarjouksen sovittujen asioiden pohjalta. 

Kertasiivoukset yrityksille

Säännöllisten sopimussiivousten lisäksi teemme laajasti erilaisia kertasiivouksia. Kertasiivoustarve selvitetään aina asiakkaan kanssa yhdessä ennen palvelun toteuttamista. Kertasiivousten ajankohta sovitaan asiakkaan toiminnan kannalta järkevään ajankohtaan.

Kertapalveluna olemme auttaneet yrityksiä Joensuun seudulla mm.:

  • lattian peruspesuissa ja vahauksissa
  • ikkunanpesuissa
  • yläpölyjen poistoissa
  • remonttisiivouksissa
  • loppusiivouksissa

SOITA JA KYSY LISÄÄ: 029 7031 0221