Puhdas Ilo

JUHLAKAUSI LÄHESTYY – VALITSE VASTUULLISESTI

Uutiset
Lahjakortti on ekologinen valinta
14.04.24

JUHLAKAUSI LÄHESTYY – VALITSE VASTUULLISESTI

Me olemme Suomessa saavuttaneet vuoden 2024 ylikulutuspäivän 12. huhtikuuta, joten meillä on entistä suurempi syy pohtia kulutustottumuksiamme ja niiden vaikutusta ympäristöömme. Jatkuvasti kasvavan kulutuksen vaikutukset näkyvät kaikkialla ympärillämme, luonnonvarojen ehtyminen ja jätteiden määrän kasvu huolestuttavat yhä enemmän ja yhä useampia. Jokaisen meistä on siis syytä miettiä kuinka voimme vähentää kulutustamme ja jätteiden määrää.

Näin juhlakauden lähestyessä keväisin tapaamme miettiä, mitä antaisimme lahjaksi äidille tai mummille tai hääparille tai vaikkapa ylioppilaalle tai ammattiin valmistuvalle. Usein joudumme miettimään mitä antaa lahjaksi läheiselle, jolla jo on kaikkea? Erilaiset lahjaksi ostettavat palvelut tarjoavat mahdollisuuden valita ekologisemman tavan ilahduttaa läheisiä esimerkiksi lahjakorttien muodossa. Lahjakortit ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille fyysisille lahjoille, joiden valmistamisprosessissa on saatettu käyttää vaikkapa raaka-aineita, jotka hupenevat tai prosessi itsessään voi aiheuttaa ympäristövaikutuksia.

Puhdas Ilon uudesta lahjakorttiverkkokaupasta voit hankkia läheisellesi kotisiivous- ja kotiapulahjakortin, joka tarjoaa vastaanottajalle vapauden valita juuri hänelle sopivan palvelun - olipa kyseessä sitten ikkunoiden pesu tai kotisiivous. Lahjakorttien antaminen erilaisiin palveluihin ei ainoastaan vähennä materiaalisen tavaran kulutusta, vaan tarjoaa myös konkreettista apua arkeen.

Juhlapyhät, kuten äitienpäivä, ovat perinteisesti hetkiä, jolloin haluamme osoittaa rakkauttamme ja arvostustamme läheisille. Lahjakortin antaminen kotisiivoukseen tai muuhun kotiapuun voi olla merkityksellinen ele, joka tuo iloa ja todellista helpotusta lahjansaajan arkeen. Samalla se on ympäristöystävällinen valinta, joka säästää luonnonvaroja ja vähentää jätteen määrää. Lahjakortti on käytännöllinen, ei kerrytä turhaa tavaraa ja sen avulla lahjansaaja voi saada lisää arvokasta vapaa-aikaa.

Puhdas Ilo on sitoutunut edistämään kestäviä valintoja kaikessa toiminnassaan. Lahjakorttimme ovat askel kohti vastuullisempaa kuluttamista ja antamisen iloa, joka ei kuormita ympäristöä. Kun päätät antaa lahjaksi Puhdas Ilo kotisiivous- ja kotiapulahjakortin, olet mukana tukemassa kestävämpää tulevaisuutta ja tarjoamassa iloa ja arjen helpotusta tavalla, jolla todella on merkitystä.

Tänä juhlakautena, harkitse lahjan antamista, jolla on suuri vaikutus lahjansaajan arkeen ilman että siitä syntyy pysyvää jälkeä luontoon. Puhdas Ilo lahjakortti on enemmän kuin lahja; se on ele kohti puhtaampaa ja vihreämpää huomista.

Tässä linkki verkkokauppaamme, tutustu valikoimaan ja tee vastuullinen lahjavalinta!