Puhdas Ilo

Kurkistus kulisseihin - vastuullisuus puhtaan arjen ytimessä!

Uutiset
Kurkistus kulisseihin - vastuullisuus arjessa!
04.04.24

Kurkistus kulisseihin – vastuullisuus puhtaan arjen ytimessä!

Meidän työmme merkitys huomataan joissain tilanteissa vasta, kun tiloja ei siivotakaan, mutta työn vaikutukset ovat kaikkialla arjessamme läsnä. Jokaisen puhtaan kodin, toimiston, tehtaan ja viihtyisän kauppaliikkeen tai ravintolan taustalla on joukko ihmisiä ja hyvin suunniteltuja prosesseja, jotka varmistavat, että siivouspalvelumme toimii moitteettomasti. Tässä blogikirjoituksessa haluamme nostaa esille muutamia puhtauden kannalta oleellisia Puhdas Ilon näkymättömiä taustatöitä ja prosesseja. Erityisesti järkevällä tavalla tehdyn pyykkihuollon keskittämisen merkitys on avainasemassa laadukkaan siivouspalvelun tuottamisessa.

Pyykkihuollon keskittäminen

Yksi Puhdas Ilon kulissien takainen, mutta merkittävä prosessi on pyykkihuolto. Saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta siivoustekstiilien, kuten erilaisten siivouspyyhkeiden ja -moppien ja muiden siivoustekstiilien, asianmukainen puhdistus on kriittistä sekä hygienian että ympäristön kannalta. Keskittämällä pyykkihuollon voimme hyödyntää suurempia, tehokkaampia pesukoneita, jotka pesevät suuria eriä kerrallaan. Tämä ei ainoastaan säästä vettä ja energiaa verrattuna siihen, että jokaisessa kohteessa pestäisiin pienempiä määriä erikseen, vaan myös varmistaa, että tekstiilit puhdistuvat tasaisesti ja ammattimaisesti hallituissa olosuhteissa.

Ympäristövaikutukset alas

Isojen erien peseminen isoilla koneilla on ympäristön kannalta järkevää. Se vähentää merkittävästi veden ja energian kulutusta per pyykkikilo. Lisäksi, kun pyykkihuolto on keskitetty, pesuaineiden käyttöä voidaan optimoida paremmin, mikä vähentää kemikaalien pääsyä ympäristöön. Pystymme myös hankkimaan pesuaineet isommissa pakkauksissa, jolloin pakkausjätettä syntyy vähemmän. Lisäksi tiedämme, miten tuotettua sähköä käytämme pyykinpesussa ja meidän tapauksessa luonnollisestikin käytämme fossiilivapaata sähköä. Keskitetty ja tehokas pyykkihuolto on yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka Me Puhdas Ilossa otamme vastuuta ympäristövaikutustemme vähentämisestä.

Siivoustekstiilien puhtauden merkitys

Keskittämällä pyykkihuollon varmistamme myös, että kaikki tekstiilit puhdistuvat oikeaoppisesti, mikä on äärimmäisen tärkeä, jotta pystymme tekemään välineillämme puhdasta jälkeä asiakaskohteissa. Ammattimaisessa pyykkihuollossa käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja pesumenetelmiä, jotka takaavat, että jokainen käyttöön menevä siivoustekstiili on puhdas. Puhtaat siivoustekstiilit ovat olennaisen tärkeitä myös infektioiden ja sairauksien leviämisen ehkäisemisessä.

Muu taustatyö

Taustatyö Puhdas Ilossa ei rajoitu vain pyykkihuoltoon. Huolellinen varaston suunnittelu varmistaa sen, että työntekijöillämme on aina käytössään oikea määrä järkeviä siivousaineita ja -välineitä. Tämä edellyttää jatkuvaa varastonhallintaa ja logistiikan optimointia, jotta vältetään tarpeettomat viivästykset ja varmistetaan, että työntekijämme voivat keskittyä olennaiseen – tilojen pitämiseen puhtaina ja viihtyisiä.

Lisäksi tehokas ajoreittien suunnittelu ja aikataulutus kohteiden välillä ovat avainasemassa työntekijöidemme ajan ja energian säästämisessä. Järkevästi suunnitellut reitit vähentävät ajankäyttöä liikkumiseen ja mahdollistavat vastuullisemman toiminnan pienemmillä hiilidioksidipäästöillä.

Vaikka siivouspalvelumme taustalla tapahtuva työ jää usein asiakkaillemme näkymättömäksi, sen merkitys palvelumme laadulle ja ympäristövaikutuksille on valtava. Keskittämällä pyykkihuollon ja optimoimalla muita prosesseja, kuten varastonhallintaa ja logistiikkaa, pystymme tarjoamaan korkealaatuisia palveluita samalla, kun otamme enenevissä määrin vastuuta ympäristöstä. Näiden kulissien takana tehtävän työn ansiosta asiakkaamme voivat nauttia puhtaista ja viihtyisistä tiloista joka päivä.