Puhtaan Ilon perusta on ammattitaidossa ja pikkuisen paremmassa asenteessa.

Arvomme

Teemme puhdasta. Puhtaus ei tule puhaltamalla. Se tulee tekemällä työ huolellisesti ohjeita noudattaen, puhtailla ammattivälineillä, oikeilla menetelmillä sekä turvallisilla puhdistusaineilla.

Me välitämme. Teemme työmme aina "pikkaisen paremmalla" asenteella. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme:

  • Arvostavasti
  • Kunnoittaen
  • Yksilöllisesti

Haluamme kehittyä. Puhtaus on tärkeintä ihmisen hyvinvoinnille. Toimimme vastuullisesti ja puhtausalan pioneerina, kehitämme osaamistamme entisestään, opimme asiakaspalautteista sekä omista mokistamme.

Alkutaival

Eeva-Leena lähti yrittäjäksi 25 vuoden opettaja uran jälkeen. Hän perusti Puhtaus- ja koulutuspalvelut Selinen marraskuussa vuonna 2012. Ensimmäisenä yhteistyökumppanina oli Kodin Helga, jonka fränkkärinä Eeva-Leena aloitti. Siinä oli hyvä pitkän linjan toimijan kainalossa oppia ja opetella yrittäjyyttä. Jo silloin alettiin hieroa kauppoja Kodin Helgasta ja tämä toteutuikin 2019.

Syksyllä 2013 Suvi Valoharju (silloinen Toivola) tuli keltanokkana puhtausalan yrittäjänä Eeva-Leenan pitämään koulutukseen hakemaan oppia. Yhteys Eeva-Leenan ja Suvin välille syntyi heti ja aika pian päätettiinkin yhdistää voimavaramme. Eeva-Leenan yli 20-vuoden vahva kokemus puhtausalalta, kehitetyt menetelmät ja järjestelmät ja Suvin myynti- ja markkinointiosaaminen oli selkeästi tavoiteltava yhtälö.

Puhtaus palkitsee

Eeva-Leenan motto ”Puhtaus palkitsee” sekä Suvin yrityksen ajatus ”Enemmän kuin siivousta” muotoutuivat Puhdas Ilo:ksi marraskuussa 2015. Samoihin aikoihin neuvoteltiin myös kahta yrityskauppaa (Elapesu ja Pielisen Siivouspalvelu). Vuosi 2016 keskittyi neljän yrityksen integrointiin ja toiminnan yhtenäistämiseen. Vuoden 2016 aikana työntekijämäärä kasvoi 12:sta 24:een henkilöön ja saimme Wahlforssinkadulle uudet toimitilat. Lisäksi 2016 vuoden aikana tehtiin digioikka, kun huhtikuussa otettiin käyttöön mobiilipohjainen työnohjausjärjestelmä eCleaners.

Puhdas Ilo palkittiin vuoden 2017 aikana kahteen kertaan, kun Suvi pokkasi nuorelle naisyrittäjälle myönnettävän valtakunnallisen Kultainen Oras- palkinnon sekä Pohjois-Karjalan Nuori Yrittäjä –palkinnon.

Yhteenmuutto ja menestystä

Merkittävin suuri ponnistus vuonna 2017 oli pesulan muutto saman katon alle Wahlforssinkadulle. Uusi pesula avattiin syyskuussa ja asiakkaat sekä entiset että monet uudet löysivät tiensä uuteen toimipaikkaan. Puhdas Ilo palkittiin vuoden 2017 aikana kahteen kertaan, kun Suvi pokkasi nuorelle naisyrittäjälle myönnettävän valtakunnallisen Kultainen Oras- palkinnon sekä Pohjois-Karjalan Nuori Yrittäjä –palkinnon. Eeva-Leena valittiin yritysten edustajana SSTL Puhtausala Ry:n hallitukseen.

Vuonna 2018 Puhdas Ilo Oy tuli kolmen parhaan joukkoon SSTL Puhtausala ry:n Puhtausalan vuoden teko – kilpailussa. Muutoin vuosi 2018 meni neuvotellessa Kodin Helga Oy:n liiketoimintakauppoja Maija ja Kari Kurosen kanssa. Kaupat toteutuivat 1.1.2019.

Uuden alku

Syksytalvella 2019 yrityksen omistuspohja vaihtui, kun Suvi jäi pois yrityksestä ja tilalle tuli Katja. Katja tuo yritykseen vahvaa myynti- ja markkinointiosaamista ja yhdessä Eeva-Leenan kanssa jatketaan yrityksen eteenpäin viemistä ja puhtauden rautaista ammattitaitoa eteenpäin vieden.

Mikään yritys ei kuitenkaan ole yritys, ellei sillä ole hyviä ammattilaisia tekemässä rautaista työtä! Meillä onkin koossa mahtava porukka (kesällä 2022 työllistimme yli 70 työntekijää), joka taitaa niin siivoamisen, kotiavun-, kuin pesulan kikkakolmoset ja tuovat asiakkaillemme yhä uudelleen ja uudelleen hymyn kasvoille osaamisellaan. Näistä tekijöistä olemme ylpeitä ja haluamme viedä työntekijöidemme kanssa yrityksen kohti uutta, hienoa tulevaisuutta!

Ihmisiä kurssillaHenkilökunta ryhmäkuvassa ja koulutettavia

Kuvituskuva jossa sydämen muodossa henkilökunta

Yhteydenottolomake