Puhdas Ilo

Me

Puhtaan Ilon perusta on ammattitaidossa ja pikkuisen paremmassa asenteessa.

Me Puhtaassa Ilossa tiedämme, että puhtaus on tärkeintä ihmisen hyvinvoinnille. Näemme sen työssämme päivittäin. Me arvostamme työtä ja sen tekijää sekä asiakasta. Teemme arjestasi hitusen verran parempaa siivoamalla kotisi ja työpaikkasi – pikkaisen paremmalla asenteella!

Arvomme😊

Teemme puhdasta. Puhtaus ei tule puhaltamalla. Se tulee tekemällä työ huolellisesti ohjeita noudattaen, puhtailla ammattivälineillä, oikeilla menetelmillä sekä turvallisilla puhdistusaineilla.

Me välitämme. Teemme työmme aina "pikkaisen paremmalla" asenteella. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme:

  • Arvostavasti
  • Kunnioittaen
  • Yksilöllisesti

Haluamme kehittyä. Puhtaus on tärkeintä ihmisen hyvinvoinnille. Toimimme vastuullisesti ja puhtausalan pioneerina, kehitämme osaamistamme entisestään, opimme asiakaspalautteista sekä omista mokistamme.

2015 Alkupamaus

Kaksi puhtausalan yrittäjää yhdistivät voimansa ja osaamisensa konkreettisesti kahden yrityksen sulautumisella Puhdas Iloksi. Eeva-Leenan yli 20-vuoden vahva kokemus puhtausalalta, kehitetyt menetelmät ja järjestelmät ja Suvin myynti- ja markkinointiosaaminen oli selkeästi tavoiteltava yhtälö. Samassa yhteydessä tehtiin yrityskauppoja, jonka mukana puhtausalan yritykseen tuli mukaan pesulaliiketoiminta.

2017 Puhtaus palkitsee – monella tavalla

Puhdas Ilo palkittiin vuoden 2017 aikana kahteen kertaan, kun Suvi pokkasi nuorelle naisyrittäjälle myönnettävän valtakunnallisen Kultainen Oras- palkinnon sekä Pohjois-Karjalan Nuori Yrittäjä –palkinnon.

Vuonna 2018 Puhdas Ilo Oy tuli kolmen parhaan joukkoon SSTL Puhtausala ry:n Puhtausalan vuoden teko – kilpailussa.

2018 Puhdas Ilo 💚 Kodin Helga

Vuosi 2018 oli ensimmäinen toiminta vuosi yhdessä yhteisessä toimipisteessä Wahlforssinkadulla. Toiminta vakiintui ja yritys kasvoi. Vuoden 2018 suurimmat ponnistelut olivat neuvottelut Maija ja Kari Kurosen kanssa Kodin Helga Oy:n liiketoimintakaupoista. Kaupat toteutuivat 1.1.2019.

2019 Uuden edessä

Vuosi 2019 oli merkittävän kasvun vuosi, kun Kodin Helgan 16 työntekijää ja mittava määrä asiakkaita siirtyi Puhdas Ilon siipien suojaan. Syksytalvella 2019 yrityksen omistuspohja vaihtui, kun Suvi jäi pois yrityksestä ja tilalle tuli Katja. Katja toi yritykseen vahvaa myynti- ja markkinointiosaamista.

2020 – 2021 Tuuliset vuodet

Keväällä 2020 Korona-pandemian vuoksi kotisiivoukset romahtivat ja olimme vakavan tilanteen edessä. Selvisimme näistä kahdesta Korona-vuodesta sitkeydellä, joustavuudella ja seuraamalla ja noudattamalla tarkasti annettuja ohjeita. Nämä vuodet olivat ”tuulisii ja vaativii” kaikille meille.

2022 Muutos on mahdollisuus

Vuonna 2022 alkoi toipuminen Korona vuosista. Toiminta helpottui ja työntekijämme iloitsivat rajoitusten loppumisesta. Palattiin ns. uuteen normaaliin. Yrityksessä neuvoteltiin taas omistajamuutoksista. Saimme joensuulaisen sijoittajan Harri Karttusen osaamisen ja bisnesälyn voimavaraksemme.

2023 Kilpailukyvyn kehittäminen

Vuoden 2023 aikana olemme uudelleen organisoituneet ja organisoineet toimintojamme. Maailman tilanne on aiheuttanut talouspaineita kaikille aloille ja siksi toimintojen kriittinen tarkastelu on ollut paikallaan. Lisäksi olemme muuttaneet uuteen paikkaan osoitteeseen Pilkontie 6.

Ihmisiä kurssillaHenkilökunta ryhmäkuvassa ja koulutettavia

Kuvituskuva jossa sydämen muodossa henkilökunta

Yhteydenottolomake