Puhdas Ilo

Muuttosiivous

Muutto edessä – kuka siivoaisi?

Muutto on monelle stressaavaa ja raskasta aikaa. Tavarat on käytävä läpi ja pakattava ja taas toisessa päässä purettava kaappeihin. Usein muutama muuttolaatikko jää vuosiksi varastoon purkamista odottamaan, koska tehtävää on niin paljon.

Me autamme sinua mielellämme muuttosiivouksessa. Muuttosiivous on vaativaa ja tarkasti tehtävää työtä, johon kannattaa panostaa, ettei siitä tule jälkiseuraamuksia; vaikkapa vuokranantajan pidättämän vuokraennakon muodossa tai myydyn asunnon uuden asukkaan lähettämänä yllättävänä siivouslaskuna.

Teemme muuttosiivoukset tuntityönä hintaan 48 euroa/h. Hinta sisältää matkat (alle 30 km), puhdistusaineet ja – välineet sekä arvonlisäveron. Myös tämä palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Kotitalousvähennys on vuonna 2024 60% palvelun hinnasta.

Muuttosiivous ottaa oman aikansa – kokemuksemme perusteella tässä muutama aikaesimerkki, kun sovittu palvelu pitää sisällään kaikki muuttosiivoukseen kuuluvat tehtävät.

Työaika-arvioita:

  • yksiö 5 – 7 h
  • kaksio 8 -10 h
  • okt (100 -120 neliötä) 18 – 20 h
  • Huom: työtunnit arvioidaan aina tapauskohtaisesti!

Halutessasi voit itse tehdä osan muuttosiivoustehtävistä ja tilata meiltä vain osan työstä, jolloin työnjako vaikuttaa tietysti kustannuksiin.

Helpota muuttopäivääsi; ota yhteyttä ja kysy lisää mitä kaikkea muuttosiivouksemme pitää sisällään/

Pöydällä Tervetuloa puhtaaseen kotiin lappu

Yhteydenottolomake