Puhdas Ilo

Kotisiivous säännöllisellä sopimuksella

Meidän mielestämme puhtaus on tärkein osa ihmisen hyvinvointia. Haluamme tehdä elämästäsi ja arjestasi hitusen verran parempaa siivoamalla kotisi. Mikä olisi parempaa, kuin tulla puhtaaseen kotiin töiden tai harrastusten jälkeen?

Siivous kodeissa tapahtuu arkisin 8–16 välillä. Sopimussiivouksissa pyrimme siihen, että tuttu siivooja käy teillä siivoamassa. Isommissa kohteissa pyrimme siihen, että vähintään toinen siivoojista on tuttu eli on käynyt teillä jo aiemmin.

Kotisiivouspakettimme on asiakkaalle valmiiksi suunniteltuja ja toimivaksi todettuja kokonaisuuksia. Sinun ei tarvitse itse pähkäillä siivouksen sisältöjä palvelua tilatessasi. Lisäksi tiedät aina etukäteen paljonko siivous maksaa – laskuissa ei tule yllätyksiä!

Rohkea siivouspaketti

Sopii kotiin, jossa on perusteellisemman siivouksen tarve. Rohkea siivouspaketti sisältää myös yläpölyjen poistamisen, väliovien pyyhkimisen kauttaaltaan sekä perusteellisemman keittiön, WC:n ja kylpyhuoneen siivouksen.

Reipas siivouspaketti

Pitää sisällään tavanomaiset kotisiivoustehtävät, joilla saadaan kodin puhtaustaso pysymään hyvänä myös siivouksien välillä. Siivouksien välillä hyvän puhtauden ylläpitämiseksi sinun itsesi tarvitsee usein vain imuroida – riippuen tietysti siitä kuinka usein siivouksen tilaat kotiisi.

Tutustu siivouspaketteihin ja niiden hintoihin tästä.

Perinteinen kotisiivous

Sopimussiivous tuntihinnalla sopii kotiin, jossa työtehtävät saattavat vaihdella tilanteen ja asiakkaan toiveen mukaisesti. Siivouksen sisältö on tällöin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja laskutus tapahtuu työtuntien mukaisesti. Sopimussiivous tuntihinnalla sopii erityisesti seniori-ikäisten koteihin. Tuntihinta kotisiivouksissa on 48 euroa/h. Hintaan sisältyy matkakulut, siivousvälineet, puhdistusaineet sekä arvonlisävero.


Jos henkilö on oikeutettu arvonlisäverottomaan tukipalveluun, on laskutushinta 39 €/h.


Muista hyödyntää palveluistamme kotitalousvähennys, jonka määrä on vuonna 2024 on 60 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 48 euron tuntihinnasta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi 19,20 euroa.

Tutustu hinnastoonLataa PDF

henkilö pyyhkii pöydältä pölyjä

Asiakaspalautteitamme:

"Ihan pääsi itku kun palasin työpäivän jälkeen kotiin ja siivoojat oli käyneet. Omat voimat kun ei ole riittänyt kodin hoitoon. Nyt oli niin puhdasta."
Kotisiivousasiakas

”Kiitos erittäin hyvästä työnjäljestä siivouksessa ja rivakasta työskentelystä!”
Kotisiivousasiakas

”Onpas puhtaat ikkunat. Suuret kiitokset hyvin tehdystä työstä. ”
Saara Paukku

  • Kuinka homma etenee?

  • 1

    Ota yhteyttä tai pyydä tarjous verkkosivumme lomakkeella. Voit laittaa lomakkeeseen perustietoja kohteestasi.

  • 2

    Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovimme käytännöistä, hinnasta ja sinulle sopivasta siivousajasta.

  • 3

    Siivoamme kotisi sovitun siivouspaketin mukaisesti. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat siivousvälineet sekä -aineet. Helppoa vai mitä?

 

 

Yhteydenottolomake