loader image
Kasvukauden valmistelua
17 huhti, 2018

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Kasvukauden valmistelua

Minne meni tammikuu, helmikuu, maaliskuu ja kohta huhtikuukin? Neljä kuukautta tupsahti kuin taivaan tuuleen. Blogissa ollut luova tauko. Mitä se sitten tarkoittaneekaan? Hyviä aiheita on ollut mielenpäällä, mutta johonkin päivät vaan ovat lipsuneet, että blogiin ei ole päässyt kiinni.
Mut minne tää elämä menee? Silloin kun on paljon touhua, aika menettää merkityksensä, päivät ja viikot soljuvat toistensa lomaan. Elämä pikakelataan. Toisaalta se on ihan hiton hyvä juttu, ainakin näin kevättä kohti.

Meillä ei nukuttu talviunia, vaan on valmisteltu kasvukautta. Rekryt oli päällä tässä kevään korvalla ja nyt odotellaan uusia ihmisiä aloittavaksi- kesäihmisiä, vaki-ihmisiä ja erityisesti meidän uutta talous- ja henkilöstöjohtajaa. Iik, HÄN aloittaa toukokuun alussa. (Vielä ei paljasteta enempää, saat jäädä sinäkin vielä jännittämään!) Se on meidän yrityksen kannalta merkittävä askel eteenpäin ja siksi se onkin niin jännittävää ja uutta, että ihan vähän jopa rehellisesti sanottuna pelottaa.

Se on varmaa, että muutos on ainoa pysyvä asia- varsinkin kasvavassa yrityksessä. Ilolla odotamme kevättä = noiden tuhottoman isojen kinosten sulamista. Pelko pois ja kohti uutta.

-Suvi