loader image
Jouluiloa
20 joulu, 2017

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Jouluiloa

Joulu on ovella, ainakin muodikkaalla tonttuovella. Vuoden lopussa mietintämyssyssä muhii, kun mietitään, miten ketäkin muistetaan. Ja tärkeää on miettiä myös, miksi muistetaan. Seikka on sama sekä kotiympyröissä että myös yrityksissä. Kuka minulle on tärkeä? Kenelle minä olen tärkeä? Mitataanko lahjan merkittävyyttä euroissa vai tunteissa?

Lahjan hankinta on aina omanlaisensa prosessi, ei ole ihan sama mitä annetaan, olipa sitten kyseessä henkilöstö tai yhteistyökumppani tai ihan se oma rakas, jota halutaan muistaa.

Itse ole vakaasti sitä mieltä, että rahalla ei voi ostaa toista onnelliseksi, eikä isoilla summilla voida osoittaa riittävää huomiota. Vuosi vuodelta tulen sekä henkilökohtaisessa- että työelämässä enemmän vastaiseksi materialle ja sille, että pitäisi ostaa paljon lahjoja tai että niiden pitäisi olla isoja. Kun olemme joulumuistamisia pohtineet, olemme tulleet siihen tulokseen, ettei ole niin hienoa tai merkittävää lahjaa, jolla voisi korvata kaikista tärkeimmän: kiitoksen.

Jokainen haluaa tulla henkilökohtaisesti huomatuksi. Jokainen haluaa tuntea olevansa tärkeä. Olipa sitten työntekijä tai asiakas tai rakas <3

Meillä Puhtaassa Ilossa on ollut hieman erilainen lähestymistapa muistamisiin. Haluamme antaa jotain pientä, jossa on ajatus. Viime vuonna henkilöstömme sai uniikit kynttilät, joissa oli jokaisen oma nimi, ja kuvaavin positiivinen adjektiivi esim. Suvi, Suloinen. (Ei kyllä ollut, mutta esimerkiksi olisi voinut olla!).

Tänä vuonna teetätimme kokoaikaisille työntekijöille uniikit kangaspäällysteiset brodeeratut muistikirjat. Muistikirjaan kirjasimme jokaiselle henkilökohtaiset kiitokset, jotka luimme ääneen Pikkujouluissa. Yhdessä pohdittujen pähkinöiden myötä jokainen kirjasi kirjaan itse omia kiitoksen aiheita kuluneesta vuodesta, tavoitteita tulevalle vuodelle. Jatkossa toivomme kirjaa käytettävän positiivisten asioiden ja ajatusten kasvattamiseen. Osa-aikaisia muistimme elämyksellä leffalippujen muodossa. Tunteita herättävät joululahjat ovat parhaimpia.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme annamme tänä vuonna raikkaan kesäisen tuulahduksen, suomalaisesta koivurouheesta valmistetun löylypussin muodossa. Lahjamme ei ole suuri, eikä kallis, mutta toivomme joulusaunan lämmössä koivuntuoksun muistuttavan kesästä ja valosta, nyt kun elämme vuoden pimeintä aikaa. Ja kertovan siitä raikkaasta tuulahduksesta, jonka haluamme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme elämään tuoda.

Pienet asiat ovat merkityksellisiä. Julkilausuttu kiitos sitäkin merkityksellisempää.

Sydänlämpöinen KIITOS jokaiselle Puhtaan Ilon asiakkaalle, työntekijälle (nykyisille ja entisille), yhteistyökumppanille, jokaiselle Puhtaan Ilon ystävälle. Ilman teitä, ei olisi meitä <3

Ihanaa Joulun odotusta toivotellen Suvi