loader image
Huimista huimin vuosi 2020
5 helmi, 2020

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Huimista huimin vuosi 2020

Kukapa olisi uskonut reilu 7 vuotta sitten, kun aloitin yksin yrittäjänä, että meitä on tänä päivänä liki 60 ihmistä Puhtaassa Ilossa. Toki tavoitteenani oli alusta lähtien luoda kasvava yritys ja hyvinvoiva työpaikka työntekijöille. Olemme tällä hetkellä hyvällä tiellä tämän tavoitteen saavuttamisessa, mutta vielä riittää kuitenkin myös tehtävää, että tuo tavoite on saavutettu.

Tehtävää riittää erityisesti vielä mm. henkilöstöasioiden ja -etuuksien ja osaamisen kehittämisen ja markkinoinnin ja myynnin osa-alueilla. Ja siinä mielessä on oikein hienoa, että tähän tilanteeseen olemme saaneet mukaan uutta osaamista ja ennen kaikkea uutta intoa uusien yhtiökumppaneiden ja vastuuhenkilöiden mukana. Uskon, että Puhdas Ilo lähtee nyt kehittymään seuraavalle tasolle tai nextille levelille niinkuin nykyisin tavataan sanoa.

Tässä muutostilanteessa Puhtaan Ilon arvot tulevat kuitenkin säilymään. Arvomme ovat juurtuneet meidän kulttuuriimme ja toimintaamme, eihän niitä saisi pois enää kiskomallakaan. Päinvastoin arvot korostuvat vielä entisestään ja sieltä nostetaan ihan kärkiasiaksi vuodelle 2020 henkilöstön hyvinvointi ja henkilöstöetuudet. Tässä olemmekin jo edenneet, koska vuoden alusta olemme ottaneet henkilöstöllemme hyvinvointiturva-vakuutuksen, joka taas omalta osaltaan parantaa työhyvinvointia.

Kilpailukykyä tulemme parantamaan myös vuonna 2020 kilpailukykysopimuksella. Tosin vähän erilaisella kuin tähän asti. Puhtaan Ilon kilpailukykysopimuksessa ei tulla sopimaan vuosittaisesta työajan pidentämisestä vaan vuosittaisesta jokaisen työntekijän ja työkaverin sekä työn tuloksen arvostamisen lisäämisestä. Se jos mikään on kilpailukykyä parantava sopimus. Näin me uskomme.

Me ilolaisethan olemme puhtauden sankareita ja puhtaan ilon saavutusten aikaansaajia. Jokainen ilolainen ansaitsee mitalin ja oman lehtijutun tai tarinan sosiaaliseen mediaan. Ja ehkä sen teemmekin tänä vuonna. Ilolaiset ovat jaksavat ja haluavat tehdä työtään iloisella mielellä, siitä huolimatta, että muutoksia tulee työlistoihin ja vaikka työohjeet eivät vielä ole ihan viimeisessä tikissä. Ilolaiset haluavat oppia uusia asioita ja neuvoa ja opastaa uusia työkavereita. Ilolaiset ovat sietäneet ja selvinneet toiminnanohjausjärjestelmän toimimattomuuden aiheuttamista lisätöistä ja harmituksista. Ilolaiset palvelevat asiakkaitamme aina parhaan kykynsä mukaan ja he ottavat vastaan asiakkailta risut ja ruusut ja he haluavat oppia näistä palautteista. Näistä me haluamme kiittää ja palkita työntekijöitämme tänä vuonna. Tästä tulee huima vuosi kaikille meille.

Eeva-Leena