Puhdas Ilo

Kotisiivous

Kotisiivous Joensuun alueella

Meidän mielestämme puhtaus on tärkein osa ihmisen hyvinvointia. Haluamme tehdä elämästäsi ja arjestasi hitusen verran parempaa siivoamalla kotisi. Mikä olisi parempaa, kuin tulla puhtaaseen kotiin töiden tai harrastusten jälkeen?

Siivous kodeissa tapahtuu arkisin 8–16 välillä. Sopimussiivouksissa pyrimme siihen, että tuttu siivooja käy teillä siivoamassa. Isommissa kohteissa pyrimme siihen, että vähintään toinen siivoojista on tuttu eli on käynyt teillä jo aiemmin.

Kotisiivouspakettimme on asiakkaalle valmiiksi suunniteltuja ja toimivaksi todettuja kokonaisuuksia. Sinun ei tarvitse itse pähkäillä siivouksen sisältöjä palvelua tilatessasi. Lisäksi tiedät aina etukäteen paljonko siivous maksaa – laskuissa ei tule yllätyksiä!

Rohkea siivouspaketti

Sopii kotiin, jossa on perusteellisemman siivouksen tarve. Rohkea siivouspaketti sisältää myös yläpölyjen poistamisen, väliovien pyyhkimisen kauttaaltaan sekä perusteellisemman keittiön, WC:n ja kylpyhuoneen siivouksen.

Reipas siivouspaketti

Pitää sisällään tavanomaiset kotisiivoustehtävät, joilla saadaan kodin puhtaustaso pysymään hyvänä myös siivouksien välillä. Siivouksien välillä hyvän puhtauden ylläpitämiseksi sinun itsesi tarvitsee usein vain imuroida – riippuen tietysti siitä kuinka usein siivouksen tilaat kotiisi.

Tutustu siivouspaketteihin ja niiden hintoihin tästä.

Perinteinen kotisiivous

Sopimussiivous tuntihinnalla sopii kotiin, jossa työtehtävät saattavat vaihdella tilanteen ja asiakkaan toiveen mukaisesti. Siivouksen sisältö on tällöin räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja laskutus tapahtuu työtuntien mukaisesti. Sopimussiivous tuntihinnalla sopii erityisesti seniori-ikäisten koteihin. Tuntihinta kotisiivouksissa on 48 euroa/h. Hintaan sisältyy matkakulut, siivousvälineet, puhdistusaineet sekä arvonlisävero.


Jos henkilö on oikeutettu arvonlisäverottomaan tukipalveluun, on laskutushinta 39 €/h.


Muista hyödyntää palveluistamme kotitalousvähennys, jonka määrä on vuonna 2024 on 60 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 48 euron tuntihinnasta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi 19,20 euroa.

Tutustu hinnastoonLataa PDF

henkilö pyyhkii pöydältä pölyjä

Asiakaspalautteitamme:

"Ihan pääsi itku kun palasin työpäivän jälkeen kotiin ja siivoojat oli käyneet. Omat voimat kun ei ole riittänyt kodin hoitoon. Nyt oli niin puhdasta."
Kotisiivousasiakas

”Kiitos erittäin hyvästä työnjäljestä siivouksessa ja rivakasta työskentelystä!”
Kotisiivousasiakas

”Onpas puhtaat ikkunat. Suuret kiitokset hyvin tehdystä työstä. ”
Saara Paukku

 • Kuinka homma etenee?

 • 1

  Ota yhteyttä tai pyydä tarjous verkkosivumme lomakkeella. Voit laittaa lomakkeeseen perustietoja kohteestasi.

 • 2

  Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovimme käytännöistä, hinnasta ja sinulle sopivasta siivousajasta.

 • 3

  Siivoamme kotisi sovitun siivouspaketin mukaisesti. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat siivousvälineet sekä -aineet. Helppoa vai mitä?

Yhteydenottolomake

Kotisiivous kertapalveluna

Teemme myös kertaluonteisia siivouksia. Kokemuksella tiedämme, ettei ole toista sinun kotisi kaltaista. Siksi siivouspalvelumme räätälöidään aina sinun ja sinun kotisi tarpeisiin. Kertapalvelua varten keskustelemme kokonaisuudesta puhelimitse tai käymme tarvittaessa paikan päällä arvioimassa siivoustarpeen. Laskutamme kertapalvelut siivoukseen kuluneiden henkilötyötuntien mukaan. Laskutushinta on 48 €/h, ja hintaan sisältyy siivousvälineet, puhdistusaineet sekä arvonlisävero. Mikäli kotisi sijaitsee normaalilla toiminta-alueellamme (alle 30 km Joensuun keskustasta), emme myöskään laskuta sinulta matkakuluja.

Jos henkilö on oikeutettu arvonlisäverottomaan tukipalveluun, on laskutushinta 39 €/h. 

Muista hyödyntää palveluistamme kotitalousvähennys, jonka määrä on vuonna 2024 on 60 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 48 euron tuntihinnasta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi 19,20 euroa.

Kertapalveluna olemme pelastaneet asiakkaitamme muun muassa:

 • siivoukselta ennen juhlia (tai juhlien jälkeen)
 • ikkunanpesuilta (laskennallinen työaika 0,5 h/aukko)
 • parvekelasien pesulta (1-2 h, normaalikokoinen parveke)
 • saunan ja kylppärin perusteelliselta pesulta
 • lattian konepesulta (ja hoitokäsittelystä)
 • suursiivouksilta
 • raivaussiivouksilta
 • muuttosiivoukselta

 

Palvelusetelit

Puhdas Ilo Oy on hyväksytty Joensuun kaupungin palvelutuottajaksi seuraaviin palveluseteleihin:omaishoidon palveluseteli, tukipalveluseteli sekä veteraanien kotipalvelu.

Suora lainaus Joensuun kaupungin nettisivuilta:”Palveluseteli on vaihtoehtoinen järjestämistapa palvelujen ostamiseen kaupungin hyväksymiltä yksityisiltä palveluntuottajilta. Palvelusetelissä kaupunki sitoutuu maksamaan palveluntuottajan tuottamasta palvelusta ennalta määrätyn kustannuksen (palvelusetelin arvon). Asiakkaan maksettavaksi jää omavastuuosuus, joka on palvelusetelin arvon ja palvelun hinnan välinen erotus.”

Palvelusetelin tuntihintamme on 42 €/h, alv 0%. 

Arvonlisäverottomat tukipalvelut

Puhdas Ilo Oy on hyväksytty arvonlisäverottomien tukipalveluiden palveluntuottajarekisteriin Joensuussa, Liperissä, Kontiolahdella ja Outokummussa.

Arvonlisäverottomat tukipalvelut lyhykäisyydessään:

Kun henkilön toimintakyky on alentunut sairauden, vamman, korkean iän tms. vaikuttavan seikan takia, on henkilö oikeutettu hankkimaan tukipalveluita arvonlisäverottomasti kodissa selviämisen tueksi. Kaupunki tai kunta tekee arvion tukipalvelun tarpeesta ja kirjoittaa asian joko hoito- ja palvelusuunnitelmaan tai tekee asiasta erillisen lausunnon. 

Pykälät ovat melko ”moninaisia ja monimutkaisia” ymmärtää (jos näitä ei työkseen tee), joten parhaiten asiasta saa selvää, kun soittaa palveluohjaajillemme ja kysyy lisää! Joensuussa myös Seniorineuvonta Ankkuri auttaa numerossa 050 550 8347, sieltä voi kysyä lisää ja osaavat ohjata asiassa eteenpäin!