Puhdas Ilo

Kotisiivous - Mikä siinä oikein maksaa?

Uutiset

Kotisiivous - Mikä siinä oikein maksaa?

Uutiset
25.01.24

Tervehdys siivousintoilijat ja hintatietoiset lukijamme!

Oletko koskaan miettinyt miksi kotisiivouksen hinta vaihtelee eri palveluntuottajilla kuin säätila Suomen kesässä (tai talvessa tähän aikaan vuodesta). Tässä blogitekstissä pureudumme siivouksen hintaan ja avaamme salaisuudet kotisiivouslaskujen takana. Laitetaan siivoushanskat käsiin ja astutaan yhdessä hintaviidakon syövereihin!

Kotisiivouksen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten alueesta, jolla asut, siivottavan kodin koosta, kodin pintojen kunnosta ja likaisuudesta ja siivouksen sisällön laajuudesta. Tässä hieman tarkemmin;

  1. Kodin koko: mitä isompi on asuntosi, sitä enemmän menee aikaa ja resursseja sen siivoukseen.
  2. Kodin pintojen kunto: Jos kodin tilat/pinnat ovat erityisen kuluneet tai likaiset, niiden puhdistamiseen menee enemmän aikaa. Joskus pinnat voivat vaatia jopa erikoiskäsittelyä, jolloin siivouksen hinta voi nousta, mutta erikoiskäsittelystä sovitaan aina etukäteen.
  3. Siivouksen säännöllisyys: Säännöllisesti tehty huolellinen siivous on edullisempi, kun harvoin tehty isompi kertasiivous. Pölyt pois säännöllisesti – stressi vähenee, säännöllinen siivous tuo hyvinvointia elämääsi.
  4. Siivouksen sisältö: Eri palvelun tuottajat sisällyttävät säännölliseen siivoukseen erilaisia tehtäviä. Kotisiivouspalvelujen paketointi tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan saada selville, mitä palveluun sisältyy. Asiakkaat voivat valita sen kotisiivouspaketin, joka vastaa parhaiten heidän tarpeitaan.
  5. Hinnoittelu: Kotisiivouksen sisällön laajuus vaikuttaa suoraan siivoukseen käytettyyn aikaan ja siten siivoukseen hintaan. Lisäksi siivoukseen käytettävässä ajassa on työntekijäkohtaisia eroja. Kun valitset selkeän ja helpon kotisiivouspaketin niin hinta on aina sama ja etukäteen tiedossa. Ei tule enää yllätyslaskuja!
  6. Lisäpalvelut: Säännöllisen siivouksen lisäksi on mahdollisuus ostaa lisäpalveluja, kuten uuninpesu, ikkunoiden pesu ja pesutilojen ”Putipuhdas” pesupaketti. Näistä palveluista tulee lisämaksu, joka on tietenkin etukäteen sovittu.
  7. Muut kustannukset: Meillä ei ole muita kustannuksia. Me emme laskuta käyntimaksua, toimistomaksua, välinekuluja tai erikseen matkakuluja. Mutta muistathan peruuttaa siivouksen ajoissa, jos siihen on tarvetta. Peruuttamattomasta käynnistä perimme pienen korvauksen kulujen kattamiseksi.

Hyödynnä verotuksessa kotitalousvähennys 60% palvelun hinnasta ja säästä rahaa, samalla kun pidät kotisi puhtaana ilman ylimääräistä stressiä!

Paras tapa selvittää oman kodin siivouksen hinta on ottaa yhteyttä meihin Puhdas Ilossa, puh. 029 7031 0220 tai [email protected]. Yhdessä löydämme sisällöltään ja hinnaltaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan kotisiivouspaketin. Meiltä kannattaa kysyä lisätietoja ja mitä tahansa mikä mietityttää kotisiivouksessa ja sen hinnassa. Olemme täällä vastaamassa sinun kysymyksiisi!