loader image
Tunne. Kun on puhdasta
10 maalis, 2017

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Tunne. Kun on puhdasta

Moi. Mie oon Suvi. Melko kiireinen yrittäjä.
Eletään koulujen hiihtolomaviikkoa. Miullakin on ensimmäinen ”lomapäivä”, sitten viime kesän.
Koko päivä käytettävänä niin kuin haluaa. Arvaatko, mitä alkaa melko kiireinen yrittäjä alkaa ensi töikseen tehdä perjantai-aamuna, lomapäivänään? Mitä tekee, ennen kuin edes vaihtaa päivävaatteet päälle?

Alkaa SIIVOTA. Niin juuri, arvasit ihan oikein. Siivota:)
Kuulun niihin ”harvoihin”, jotka rakastavat siivoamista. Niihin harvoihin, jotka siivoavat puhtaasta ilosta.  Tunnen monta ihmistä, jotka toimivat myös näin, mutta puhtaasta pakosta. Kun on pakko.

Monille ihmisille siivoaminen on vastenmielistä.  Onneksi olemme olemassa me, jotka voimme auttaa myös niitä, jotka eivät siivoamisesta itse välitä.  On olemassa niitä, jotka rakastavat siivoamista, joko oman kotinsa tai toisen kodin tai työpaikan siivoamista.

Se tunne. Se tunne, kun on puhdasta. Se on korvaamaton tunne.

Meilläkin käy satunnaisen epäsatunnaisesti (muutaman kerran vuodessa) siivooja, joka siivoaa koko talon kerralla. Se tunne! Kun tiedän, että koko talon jokainen nurkka ja notkelma on puhdistettu, se tunne auttaa minua arjessa.

Itse ahdistun, jos on kovin likaista ja pölyistä tai olen epätietoinen siitä, miten suuria pölymörköjä sängyn alla lymyää. Kun siivooja käy talossa hoitamassa sen ison revohkan, on taas yksi huoli vähemmän.  Ja minä  pärjään arjessa kevyemmän/ nopeamman siivouksen kanssa!

Miten sinä käytät vapaapäiväsi? Ahdistutko, kun ei ole siistiä? Siisti koti luo hallinnan tunnetta. Tunnetta, että kaikki on ok. Puhtaissa ympäristöissä ihminen voi paremmin, sekä arjessa, työaikana ja jopa lomapäivinä;)

Rakkaudesta lajiin, Suvi