loader image
Puhtaus ei tule puhaltamalla – siivous on nyt tärkeämpää kuin koskaan
16 maalis, 2020

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Puhtaus ei tule puhaltamalla – siivous on nyt tärkeämpää kuin koskaan

Tiedote 16.3.2020

Kotinne ammattimainen siivous on nyt tärkeämpää kuin koskaan

Hallituksen suositukset korona-viruksen vastaisessa kamppailussa koskettavat meitä kaikkia ja olemme Puhtaassa Ilossa reagoineet tilanteeseen tehostamalla toimintaamme hidastaaksemme osaltamme viruksen etenemistä.

Tiedotamme sairastapausten vuoksi tapahtuvista muutoksista erikseen

Siivoojamme jäävät kotiin hyvin matalalla kynnyksellä esimerkiksi flunssaoireisina. Pahoittelemme jo etukäteen mahdollisia muutoksia – voidaksemme reagoida oikealla tavalla omassa työssämme, toivomme myös teiltä tietoa, jos lähipiirissänne todetaan korona-virus epäilyjä tai tartuntoja.

Tehostamme kaikissa kodeissa kosketus- ja tasopintojen pyyhkimistä

Tämänhetkisessä tilanteessa suosittelemme ennemminkin siivouksen lisäämistä kuin vähentämistä kodissanne ja korona-viruksen nopean leviämisen takia haluamme muistuttaa kodin siivoamisen tärkeydestä ammattimenetelmillä.

Ammattiaineet ovat tehokkaita Korona-viruksen tuhoamisessa 

Käytämme THL:n ohjeistuksen mukaan normaaleja puhdistusaineita, mutta olemme valmiudessa lisäämään desinfiointisiivouksia ja -pyyhintöjä. Desinfioivat aineemme ovat ohjeistuksen mukaisesti tehokaita Korona-viruksen tuhoamisessa.

Siivouspyyhkeemme ovat kotikohtaisia ja ne pestään ammattipesulassa 

Siivoojamme puhdistavat tilat ja pinnat noudattaen aseptista työjärjestystä edeten puhtaista likaisempiin pintoihin. Siivouspyyhkeitä käytämme ammattimaisesti taiteltuna ja käännämme pyyhkeestä puhtaan pinnan siirryttäessä pyyhittävältä pinnalta toiselle ja jokaisessa kodissa otetaan aina käyttöön puhtaat siivouspyyhkeet.

Siivoojamme käyttävät aina suojakäsineitä siivotessaan asiakkaidemme koteja     

Suojakäsineet pestään/vaihdetaan aina työvaiheen jälkeen ja siirryttäessä kodista toiseen. Siivoojamme noudattavat THL:n antamia ohessa olevia käsihygieniaohjeita.

Siivousvälineemme desinfioidaan         

Siivousvälineet puhdistetaan normaalioloissakin siirryttäessä kodista toiseen ja lisäksi välineet desinfioidaan päivittäin.

Toimitamme asiakkaillemme käsidesiä pyynnöstä

ja tarjoamme myös tehokasta vetyperoksidiin perustuvaa desinfiointikaasutusta (teho todettu mm. sars, korona, mers), menetelmässä pinnoille turvallinen kuivakaasu tunkeutuu huonetilassa oleville kaikille mahdollisille pinnoille ja tuhoaa niistä 100% kaikki virukset sekä niiden itiöt. Tätä lienee syytä harkita, mikäli epidemia laajenee rajusti.

Lisäpalvelujen hankinnassa, muissa siivoukseen liittyvissä asioissa ja mahdollisissa lisäkysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä

Tiia puh. 043 218 0820 tai Jaana puh. 050 310 3502 tai info@puhdasilo.fi

 

Maltti on valttia – vaikka tilanne on kaikille osapuolille hankala ja pysäyttävä massiivisten toimenpiteiden vuoksi, on tärkeää toimia siten, että mahdolliset epidemian aiheuttajat voidaan poissulkea tehokkaasti ympäristöstä – tarjoamme lisäsiivouskerrat ja pesulapalvelut (myös kuljetusmahdollisuus) -20% 31.5.2020 asti.