loader image
Puhtaasta Ilosta PÄIVÄÄ
14 joulu, 2015

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Puhtaasta Ilosta PÄIVÄÄ

Puhdas Ilo rakentuu juurista, siivistä ja unelmista

Lyötiinpä hynttyyt yhteen Eeva-Leenan kanssa- Käärittiin hihat ja alettiin lapioida.

Reilut kaksi vuotta sitten tavattiin ensimmäisen kerran, kun menin uunituoreena yrittäjänä (=todella vihreänä keltanokkana) Eeva-Leenan koulutukseen ”Kotisiivouksen kulmakivet”.   Se oli kuulkaa sielujen sympatiaa samoin tein! Minä hurjapää ehdotin Eeva-Leenalle yhteistyötä jo ensitapaamisella:) Se oli jännittävää- jaoimme (vaikka ihan eri tustasta tulevina) samat ajatukset ja tavoitteet: molempien sydämen asia oli puhtausalan pölyttyneen maineen kirkastaminen ja Siivoojien työn arvostuksen lisääminen! Ja toinen yhteinen unelma oli rakentaa kasvuyritys, jossa työntekijöillä on hyvä olla.  Eli tavoitteet olivat alusta asti samat- vaikka siinä vaiheessa vielä eri päissä:)

Pari vuotta tiivisteltiin yhteistyötä ja tutustuttiin toisiimme paremmin. Ilman Eeva-Leenan rautaista ammattitaitoa ja sparrausta, en olisi pärjännyt. Kyllä Eeva-Leena alkuaikoina  pelasti minut monesta pulasta, riitti vain kun soitin ja kysyin: ”Mitä teen Eeva-Leena?”. Suhde on ollut antoisa myös toisinkin puolin- sain ohjata lukuiset asiakkaat Eeva-Leenalle, kun omat rahkeet / tiivis kalenteri eivät mahdollistaneet uusien asiakkaiden palvelemista. Hyvän kiertoon laittaminen on aina hyvästä, mutta kukapa olisi arvannut, että näistä toisaalle ohjatuista asiakkaista tulee joku päivä vielä omia?!

Puhdas Ilo Oy:ssä yhdistyvät siis meidän omat rakkaat yritykset: minun  Kodin Suvi Oy ja  Eeva-Leenan Puhtaus- ja koulutuspalvelut Seline Oy.  Ollaan samalla rysäyksellä tehty pari muutakin peliliikettä- yhteisen yrityksemme hartoita vahvistetaan myös kahdella yrityskaupalla:) Tammikuun 1. päivästä alkaen Pielisen Siivouspalvelun ja Elapesun liiketoiminnat siirtyvät meille.

Tämmöinen paketti vaatii aika paljon venymistä ja vanumista- mutta KIITOS kaikkien mukana olleiden ja auttaneiden tahojen- me teimme sen- YHDESSÄ! Rakennetaan syvässä mullassa olevien juurien päälle uutta ja raikasta tulevaisuutta.

Tavoitteenamme on muuttaa maailmaa- Puhtaasta Ilosta.

Sykkyrällä onnentunteista Suvi