loader image
Puhdas Ilo Oy:n tarina saa uusia käänteitä
25 marras, 2019

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Puhdas Ilo Oy:n tarina saa uusia käänteitä

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 25.11.2019, klo 16.30

Puhdas Ilo Oy:n tarina saa uusia käänteitä

Joensuulainen, puhtausalan yritys Puhdas Ilo on raikkaalla ja uudenlaisella tekemisellään vavisuttanut perinteistä liiketoiminta-alaa. Yrityksessä on tehty aiemminkin rohkeita ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen ja rohkeita siirtoja tehdään jälleen. Nykyinen toimitusjohtaja Suvi Valoharju on päättänyt luopua osakkuudestaan ja sitä myöten yrityksen johdossa tapahtuu muutoksia.

”Kuusi vuotta yrittäjyyttä jää nyt kohdallani tauolle. Puhdas Ilo on kasvanut hienosti ja koen, että tämä on juuri se hetki, jolloin minun on aika siirtyä tekemään jotain ihan muuta. Mitä ikinä se sitten onkaan, aika näyttäköön. Nyt aion nauttia vapaudesta, keskittyä joulun odotukseen ja kunhan lunta saadaan, niin aion hiihtää. Aiempia vuosia enemmän. Ja mikä tärkeintä aion viettää enemmän aikaa rakkaiden kanssa.” kertoo Valoharju.

Valoharjun jättäessä yhtiön marraskuun lopussa, toimitusjohtajaksi nousee toinen Puhdas Ilo:n perustajista, puhtausalan rautainen ammattilainen, opettajanakin tunnettu Eeva-Leena Lappalainen. ”Olemme yhdessä Suvin kanssa johtaneet yrityksen kasvua tälle tasolle. Nyt tarvitaan lisää osaamista ja uutta virtaa yrityksen johtoon. Asiakkuuksiin ja palveluihin tällä omistusjärjestelyllä ei ole vaikutusta. Toiminta säilyy ennallaan” toteaa Lappalainen.

Uusiksi osakkaiksi Lappalaisen rinnalle nousevat Katja Antrela sekä Pasi Soikkeli, joista Antrela siirtyy yrityksen palvelukseen. ” On ilo päästä mukaan hyvin hoidettuun yritykseen, jolla on merkittävä asema maakunnallisessa yrityskentässä ” toteaa Antrela.

Puhdas Ilo Oy:n perustajat Eeva-Leena Lappalainen ja Suvi Valoharju on palkittu useilla palkinnoilla puhtausalan edelläkävijöinä. Puhdas Ilo Oy on luonut puhtausalalle uudet standardit ja tavat toimia, joita seurataan valtakunnallisestikin. Maakunnallisesti merkittävä yritys työllistää yli 50 henkilöä ja on kasvattanut liiketoimintaansa niin yritysostojen, kuin myös muun liiketoiminnan kehittämisen myötä. Osakekaupan myötä kasvu jatkuu vahvana.

Lisätiedot:
Puhdas Ilo Oy
Eeva-Leena Lappalainen
toimitusjohtaja, yrittäjä
+358 50 430 2571
eeva-leena@puhdasilo.fi