Puhdas
Ilo Oy jatkaa kasvuaan ostamalla Kodin Helgan

Meidän mielestämme P U H T A U S  on tärkein osa hyvinvointia.

Teemme sinun elämästäsi hitusen verran parempaa
siivoamalla kotisi tai työpaikkasi ja pesemällä pyykkisi pesulassamme.

Puhdas Ilo Oy jatkaa kasvuaan ostamalla Kodin Helgan

Puhdas Ilo harppaa siivouspalveluiden markkinajohtajaksi Pohjois-Karjalassa ja jatkaa vahvaa kasvuaan hankkimalla Kodin Helgan liiketoiminnan.

”Kodin Helga on alueellamme arvostettu ja tunnettu palveluntarjoaja. Meille on kunnia jatkaa brändin kehittämistä osana Puhdasta Iloa”, kertoo Suvi Toivola, Puhdas Ilo Oy:n toimitusjohtaja. ”Samalla tämä avaa uusia mahdollisuuksia kehittää palveluitamme sekä asiakkaan että henkilöstön näkökulmasta entistäkin paremmiksi”, yrittäjä Eeva-Leena Lappalainen iloitsee.

Kotityöpalvelut jatkuvat Kodin Helga -nimellä

Yrityskauppa koskee Kodin Helgan liiketoimintoja. Myyjinä ovat Kodin Helgan pitkäaikaiset yrittäjät Kari ja Maija Kuronen. Kuroset päätyivät yrityskauppaan todettuaan, ettei perhepiiristä löydy yritystoiminnan jatkajaa. ”Luovuimme Kuopion liiketoiminnoista keväällä. Silloin tuli ajankohtaiseksi miettiä myös Joensuun tulevaisuutta. Onnellisten tähtien alla löysimme ostajan naapurista. Meillä on Suvin ja Eeva-Leenan kanssa yhteiset arvot ja toimintatavat, ja olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä. Yhteinen tahtotila yrityskaupalle löytyi nopeasti”, toteaa Maija Kuronen. ”On hienoa, että meille rakas yritys, työntekijät ja asiakkaat jäävät hyviin, paikallisiin käsiin.”

Kodin Helga on toiminut 11 vuotta ja on Pohjois-Karjalassa tunnettu ja arvostettu markkinajohtaja kotityöpalveluissa. Puhdas Ilo jatkaa kotityöpalveluita Kodin Helga -nimellä. Myös Puhtaan Ilon nykyisiä kotityöpalveluasiakkaita palvellaan jatkossa Kodin Helga -brändin alla. Puhtaan Ilon yrityssiivoukset ja pesulapalvelut jatkuvat ennallaan.

Puhtaasta Ilosta alan markkinajohtaja

Yrityskauppa vahvistaa Puhtaan Ilon asemaa siivous- ja pesula-alalla Pohjois-Karjalassa. Kaupan seurauksena Puhtaan Ilon koko lähes tuplaantuu, kun Kodin Helgan 17 työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä Puhdas Ilo Oy:n palvelukseen. Kauppahintaa ei julkisteta.

”Kasvun myötä meillä on entistä vakaammat ja paremmat mahdollisuudet kehittää asiakaspalveluamme, toimintaamme sekä henkilöstömme osaamista ja työhyvinvointia, ” Lappalainen kiteyttää yrityskaupan tavoitteet.

”Haluamme paikallisena yrityksenä uida vastavirtaan yleistä kehitystä, jossa ulkopuoliset isot pelurit ostavat markkinoilta pois pienet ja paikallisuus katoaa ja tilalle tulee etäjohto. Kauppa antaa paremmat edellytykset luoda paikkakunnan voimin kannustavia työpaikkoja jotka palvelevat tyytyväisiä asiakkaita”, Toivola toteaa.

Mitä muutos tarkoittaa

Omistajuuden vaihdos ei vaikuta Kodin Helgan eikä Puhtaan Ilon olemassaoleviin  palveluihin ja asiakkaiden kanssa sovittuihin asioihin. Jatkamme palveluita  kuten tähän astikin: siivoojat, sopimukset, sopimusehdot, yhteyshenkilöt, yhteystiedot jne pysyvät ennallaan. Muutos näkyy vuoden vaihteen jälkeen konkreettisimmin laskulla laskuttajan nimenmuutoksena sekä uutena tilinumerona. Kodin Helga Oy:n nimi muuttuu Puhdas Ilo Oy:ksi 1.1.2019 alkaen.

Tiedottaminen henkilöstö ja asiakkaat

Olemme pitäneet  molempien yritysten henkilöstölle tiedotustilaisuudet 6.11.2018 ja keskustelleet muutoksesta henkilöstömme kanssa.
Molempien yritysten asiakkaille olemme lähettäneet tiedotteen postitse 5.11.  Hyvä asiakkaamme ja tuleva asiakkaamme, mikäli tiedote ei saavu tämän viikon aikana, pyydän olemaan yhteydessä meihin: info@puhdasilo.fi.

Lisätietoja yhdistymisestä

Suvi Toivola

Toimitusjohtaja

050 442 0535
suvi@puhdasilo.fi
www.puhdasilo.fi

Puhdas Ilo
asiakaspalvelu

Tiia Kupiainen

Palveluohjaaja

043 218 0820
info@puhdasilo.fi
www.puhdasilo.fi

Kodin Helga
asiakaspalvelu

Jaana Korhonen

Palveluohjaaja

050 310 3502
jaana.korhonen@kodinhelga.com
www.kodinhelga.com

Pesula
asiakaspalvelu

Puhdas Ilo / Elapesu Wahlforssinkatu 9 A

Ma 8-18:00
Ti-pe 8-16:30

013 122 568
www.puhdasilo.fi