loader image
Mietteitä kasvusta
14 marras, 2018

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Mietteitä kasvusta

Kerroimme jännittäviä uutisia viime viikolla. Olemme ostaneet Kodin Helgan liiketoiminnat, ja ne siirtyvät meidän haltuumme vuoden alusta.

Uutisemme sai mainion vastaanoton: omat työntekijämme ilahtuivat asiasta ja tulevat työntekijämme suhtautuivat positiivisin mielin asiaan. Asiaa oli jo tiedetty odottaa, koska tiedossa oli, ettei Helgalle löydy perhepiiristä jatkajaa. Löysimme yhteisen sävelen yrityskaupasta hyvin nopeasti, sillä samanlainen arvopohja ja ajatukset yhdistivät sekä meitä että Kurosia.

Maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa viikonloppuna saimme kanssayrittäjiltä niin paljon onnitteluja, että asiasta tietämättömät kyselivät: ”Miksi noin monet teitä onnittelevat, ettehän olleet palkittujen joukossa?” Myös useammat nykyiset tuttumme kertoivat tyytyväisenoloisina, että heistä tulee tammikuussa meidän uusia asiakkaitamme. Ihan mahtava huomata, että paikallista yrittäjyyttä arvostetaan. Tässäkin tapauksessa olisi ollut mahdollista, että meidän tilallamme olisi ollut vaikka valtakunnallinen iso peluri. Isot kiinnostuvat pienistä nykypäivänä melko helposti. Työntekijöiden ja asiakkaiden onneksi, Kodin Helga pysyy paikallisissa käsissä ja yrittäjävetoisena. Olemme monesti miettineet, miten toimintamme eroaa isommista toimijoista, me olemme henkilökohtaisella panostuksella sekä taloudellisesti että kunnian näkökulmasta vastuussa kaikesta mitä teemme. Sen minkä lupaamme, teemme, sillä meidän henkilökohtainen omatunto on panttina.

Olemme niin iloisia koko tästä asiasta- kasvuloikkamme tulee olemaan iso, mutta meillähän on siitä jo kokemusta. Alle kolmessa vuodessa olemme kasvaneet noin kymmenen hengen yrityksestä yli kolmen kymmenen hengen yritykseksi ja kokemusta meillä on kolmesta yrityskaupasta.

Meiltä aina kysytään, miten olemme sen tempun tehneet. Vastaus on yksinkertainen: emme yksin, vaan yhdessä. Meillä on loistava työporukka, jossa hyvä yhteishenki vaikuttaa kaikkeen ja ihmiset oikeasti tykkäävät työstään. Työntekijät ja asiakkaat ovat meille kultaakin kalliimpia. Joka päivä opimme edelleen uutta. Kiitollisin ja nöyrin mielin valmistelemme vuoden vaihteen loikkaa ja teemme kaikkemme, että kaikki menisi niin kuin olemme suunnitelleet. Innostuneena jaksaa, jopa vuoden pimeimpänäkin aikana.