loader image
Kuulumisia puhtaasta ilosta
23 touko, 2016

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Kuulumisia puhtaasta ilosta

Jo joutui armas aika ja kevät on jo pitkällä-  hurjaa, kun kohta on jo Juhannuskin käsillä. Alkupuoli vuodesta on ollut vauhdikas, ollaan kasvettu ja koettu kasvukipujakin, mutta kuitenkin puhtaasta ilosta jatketaan kohti kesää- miten teillä on mennyt? Miten meillä on mennyt?

Neljästä yrityksestä on alkanut muovautua pikkuhiljaa yksi kokonaisuus- työ on vielä vaiheessa- mutta suuret kiitokset kuuluu ihanille asiakkaillemme, jotka ovat jaksaneet ymmärtää tätä muutosmyllyä, missä olemme koittaneet kestää kyydissä;) Hurjasti olemme oppineet- ja hurjasti on vielä opittavaa!

Muutimme maaliskuussa uuteen yhteiseen toimitilaan (Wahlforssinkatu 9 A, Ramirentin naapuriin), ja kesäkuun alussa on aika juhlistaa muuttoa ja kesän tuloa!
Jos aikataulu antaa myöten, lämpimästi tervetuloa meille vieraisille ke 8.6.2016 klo 14-17 oman aikataulun mukaan!

Meitä on tällä hetkellä viitisentoista puhdasilolaista- hyvin erilaisissa työsuhteissa, erilaisissa elämäntilanteissa ja eri ikäisiä ihania ihmisiä. Viime kuussa teimme myös pari nimitystä: Milla Nissinen aloitti meillä palvelujohtajana (vastuualueenaan yrityspalvelut), joten rautaista yrityssiivouspuolen ammattitaitoa tuli taloon hänen myötään. Kotivaaran Mirjasta ”kuoriutui” myös samoihin aikoihin palvelujohtaja ja Mirja vastaa jatkossa pesulapalveluista.

Joka päivä teemme kovasti töitä sen eteen, että pystyisimme tekemään asioita paremmin, yksinkertaisemmin ja tehokkaammin- ja joka päivä yritämme parhaamme mukaan tehdä teitä onnelliseksi palveluidemme kautta ja haluamme tuoda positiivista virettä arkeen!

Ja tämä työ jatkuu- tänäänkin <3