Kotisiivous

Kotisiivouspalvelut Joensuun seudulla

Mielestämme Puhtaus on tärkeintä hyvinvoinnille. Teemme elämästäsi hitusen verran parempaa, siivoamalla hyvin kotonasi.

Kotisiivouspalveluihimme kuuluvat:

– Sopimussiivoukset / ylläpitosiivoukset / viikkosiivoukset
– Kertapalvelut / suursiivoukset
– Ikkunanpesut
– Peruspesut / saunan ja kylpyhuoneen pesut
– Lattioiden konepesut ja hoidot
– Sohvien ym. pesu painehuuhtelulaitteella
– Matonpesu- ja pyykkipalvelutl

Kysy rohkeasti lisää

Sopimussiivoukset Joensuun seudulla

Suurin osa asiakkaistamme iloitsee palveluistamme säännöllisesti.
n. 85% Puhtaan ilon asiakkaista on vakioasiakkaita <3
Yleisimmin ylläpitosiivousta tehdään 2 krt/ kk tai 1 krt/ kk, riippuen siitä, miten talonväki haluaa itse väliaikoina osallistua siivoukseen.

Pyydä tarjous sopimussiivouksesta

Kertasiivous Joensuun seudulla

Kanssamme ei ole pakko sitoutua pysyvään suhteeseen 😊 Teemme myös kertaluonteisia siivouskeikkoja.

Kertapalveluna olemme pelastaneet asiakkaitamme mm.
Siivouksesta juhlien jälkeen (tai ennen juhlia)
Ikkunanpesusta
Saunan ja kylppärin perusteellisesta pesusta
Lattian konepesusta (ja hoitokäsittelystä)
Suursiivouksista ja raivaussiivouksista

Kertapalvelua varten keskustelemme kokonaisuudesta yleensä puhelimitse, ja jos on ”epämääräinen” siivoustarve tai isompi urakka, käymme mielellämme paikanpäällä vielä arvioimassa tilannetta. Esim. pienen yksiön tai kaksion kertapalveluun ei ole tarvetta arviointikäynnille, koska niin pieneen asuntoon ei mahdu liikaa yllätyksiä kuitenkaan!

Jos tietysti haluaa tietyn päivän ja ajan ja tekijän- viisainta on silloin tehdä suhteesta vakavampi  ja sopia asioista yhdessä tarkemmin 😉 Meistä kyllä pääsee eroon halutessaan, eikä tarvitse loppuelämäksi sitoutua 😀

Kysy hintaa kertasiivoukselle

Lisäpalvelupaketit

Tilattavissa siivouspakettien yhteyteen. Jos tarvitsemaasi lisäpalvelua ei ole listalle, ota yhteyttä,
teemme mielellämme tarjouksen.

ASIAKKAAMME KERTOMAA

(Julkaistu Puhtaustieto lehdessä 2017)

Joensuulainen Tarja Malinen voitti aikoinaan Suvi Toivolan yritykseltä kotisiivouksen. Suvi kävi silloin itse pesemässä ikkunat. Suvi vaikutti luotettavalta ja ammattitaitoiselta, joten innostuin kokeilemaan kotisiivousta kerran kuukaudessa. Välillä
pidimme taukoa talomme remontin takia, mutta myöhemmin jatkoimme palvelun ostamista ja suosittelin sitä myös iäkkäille vanhemmilleni.
Yrityksen laajennuttua Puhtaaksi Iloksi tulivat myös pesulapalvelut asiakkaiden käyttöön. Joulun alla mattojen ja pöytäliinojen kuljetus kävi kätevästi siivoojan toimesta. Lisäksi järjestyi ylimääräinen siivouskerta juuri joulunaluspäivinä, kertoo Tarja Malinen.
– Pidän tärkeänä sitä, että meillä käy aina sama luotettava siivooja, joko yksin tai parin kanssa. Itsekin voisin aivan hyvin siivota, en millään lailla inhoa siivousta, mutta pidän siivousta arjen helpotuksena. Kiireisen työn keskellä on ihana tulla valmiiksi siivottuun kotiin. Siivouksen ajankohta on meillä perjantai, joten viikonlopun voi aloittaa siivouksen sijaan vaikka menemällä elokuviin, jatkaa Malinen.
– Siivoojalla on ammattilaisen keinot ja työvälineet, joten peilit ja pinnat kiiltävät puhtauttaan. Keväisin ja syksyisin pesen itse ikkunat ja samalla teen huone kerrallaan perussiivouksen, jolloin viikkosiivoukset riittävät välikausina, selvittää Malinen siivouksen rytmityksestä. Siivoukseen valmistaudumme edellisenä iltana tavarat raivaamalla.
Puhtaan Ilon siivousta voin suositella ilomielin muillekin.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2018 vähentää 50 prosenttia ostaessasi meidän palveluita, koska kuulumme ennakkoperintärekisteriin.
Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2 400 euroa  (vuonna 2017 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.
Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2018 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2017 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.
Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. (Lähde veronmaksajat.fi -sivusto)