loader image
Kasvun ajatuksia ja sen oikean ihmisen etsintää <3
14 maalis, 2016

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Kasvun ajatuksia ja sen oikean ihmisen etsintää <3

Kasvun ajatuksia ja sen oikean etsintää. Onpahan ollut vauhdikas alkuvuosi. Elämään on mahtunut upeita hetkiä ja itkunpillahduksiakin. Sellaista se elämä on. Kyyneleitä -välillä ilosta ja välillä surusta:D Valtaisia kasvuloikkia on tehty- välillä eteenpäin- sitten lunta tupaan ja taaksepäin. Mutta Puhtaasta ilosta kuitenkin- ja matka jatkuu, joka askeleella. Viikonloppuna Pogostan hiihdon 51km pertsan matkan varrella oli kyltti, jossa luki kutakuinkin näin: ”Eteenpäin sekin on, kun nenälleen napsahtaa”.

Meillä kasvetaan, kun neljän yrityksen elämää on juohutellaan samaan uomaan. Muutimme fyysisesti nyt maaliskuun alusta uuteen yhteiseen toimitilaan Wahlforssinkadulle- henkisesti muutto vielä jatkuu:) Tupareita ei olla vielä pidetty- kevään korvalla on kivempi juhlia kaikkea!

Ennen kevättä tapahtuu varmaan vielä kaikenlaista – nyt meillä on haku päällä:)
Etsimme meille oikeaa ihmistä<3 Etsimme sellaista, joka haluaa kanssamme kasvaa ja kasvattaa. Kehittyä ja kehittää. Olla raikkaalla asenteella mukana pölynvähennystalkoissa- siis kun pölyä vähennetään kodeista ja yrityksistä ja myös korvien välistä;D

Ollaan ihmisen kokoinen ja ihmisen näköinen yritys- halutaan olla parempia (itseemme verrattuna!) ja tehdä työmme aina niin hyvin kuin mahdollista. Tarkoitus on meillä hyvä, mutta toki olemme myös inhimillisiä ja joskus teemme töllöntöitä (=virheitä). Osaamme myöntää virheemme ja pyytää anteeksi, mutta suurimmaksi osaksi teemme ihmisiä arjessa onnellisiksi.

Ja nämä uudet yrityskuviotkin toki tuovat mukanaan omat kasvukipunsa, mutta siitä huolimatta tiedämme mihin suuntaan olemme menossa ja olemme valmiit tekemään hurrrrrrrjasti töitä sen eteen, että sinne pääsemme:) Yhdessä. Meillä on loistoporukka. Jokaisella meidän työntekijällä on <3

Tämä työ on merkityksellistä. Tuomme hyvinvointia elämään- puhtaasta ilosta!
Jos tunnet jonkun, jolla voisi olla samanlainen ajatus muhimassa siivoustyöstä -vinkkaa!

Joku kysyi kerran, että mitä teiltä saa, jos teille tulisi töihin? Aina vaan kuulemma vaaditaan työntekijöiltä kaikkea ja ei kerrota mitä vastineeksi saa. Me annamme kaikkemme- tälle yritykselle ja toisillemme! Kyllä se ihminen, joka meille tietää kuuluvansa, ottaa selvää!

<3 Pus ja hali