loader image
Elapesun uusi elämä- historian lehtien havinaa ja tulevaisuuden toivoa
28 elo, 2017

KOTISIIVOUS
KOTIAPU
KOTITALKKARI

YRITYSSIIVOUS

PESULA

Elapesun uusi elämä- historian lehtien havinaa ja tulevaisuuden toivoa

Meillä eletään varsin touhukasta aikaa, kun pesulamme muuttoa tehdään paraikaa. Vuodesta 1957 toiminut PT-talo puretaan ja  vuodesta 1959 siinä toimineen Elapesu- pesulan elämä jatkuu toimistomme kanssa saman katon alla yhteisissä tiloissa.  Entisestä luopuminen on aina jokseenkin surullista, mutta näen tässä tilanteessa omalla kohdallamme aivan upean mahdollisuuden.  Koko porukkamme saa olla pysyvästi samassa toimitilassa ja suhaaminen kahden paikan välillä loppuu. Erillisyyden tunne poistuu, kun uusi aika alkaa. Ja asiakkaamme voivat ajaa kirjaimellisesti suoraan oven viereen ilman Parkki-Pirkon antaman sakon pelkoa.

Tämä on kaikille ISO muutos sillä vuodesta 1959 saman kiinteistön ovi on avautunut samalla paikalla ja nyt  torstaina 31.8.  se vanha tuttu ovi sulkeutuu pysyvästi ja koko kiinteistö täräytetään maan tasalle.

Jotain pitää kuolla, että voi syntyä uutta.

Olemme kiitollisia PT-talon yhteisölle ja itse talolle 58 (!!!!!!) vuodesta, jotka meidän ja edeltäjiemme pesula Elapesu on saanut sillä paikalla palvelella.  Iloksemme olemme huomanneet, että iso osa vanhoista asiakkaistamme on jo nyt löytänyt uuden osoitteemme. Ja myös uusia asiakkaita on meille jo ”eksynyt”.  Vaikka emme ole vielä edes muuttoa tehneet 🙂

Muutto tehdään tällä viikolla ja 4.9.2017 klo 9:30 alkaen katseet on kohdistettu tulevaan.
Elapesun elämä jatkuu Wahlforssinkadulla, pitkiä perinteitä kunnioittaen, mutta eteenpäin tuorein voimin taivaltaen.

Kaunis kiitos entiselle ja Tervetuloa uudelle <3