Hyvinvointia elämään - Puhtaasta Ilosta.

Palvelut yrityksille

Sopimussiivoukset

Suurin osa asiakkaistamme iloitsee palveluistamme säännöllisesti.
n. 85% Puhtaan ilon asiakkaista on vakioasiakkaita<3

Sopimussiivoukset yrityksille räätälöimme aina tapauskohtaisesti.

Suvi tai Milla käy arviointivisiitillä ja tekee tarjouksen sovittujen asioiden pohjalta- kaikesta sovimme yhdessä asiakkaan kanssa.

Suvilta voi kysellä lisätietoja yrityksen siivoustarpeisiin liittyen
p. 0504420535 tai suvi@puhdasilo.fi


REFERENSSEJÄMME

"Olemme tehneet yhteistyötä siivouksen osalta Puhtaan Ilon kanssa monissa erilaisissa saneerauskohteissa. Puhdas Ilo on pystynyt todella hyvin reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tiukkoihinkin aikatauluihin. Olemme olleet  tyytyväisiä yhteistyöhön ja voimme luottaa, että hommat hoituvat. Hinta ja laatu on kohdallaan. "
- Työnjohtaja Jani Eronen, Saneeraus- ja maalaustyö Purmonen Oy

 

"Majoituspalvelut Forenom on suomalainen majoitusalan yritys. Olemme Suomen markkinajohtaja yritysmajoituksessa. Olemme valinneet Puhtaan Ilon palvelukumppaniksemme, koska haluamme tarjota asiakkaallemme ylivoimaisen palvelukokemuksen. Asuntomme ovat siistejä ja palvelu toimii mutkattomasti."
- Regional Manager Mikko Kauhanen, Forenom

 

Kertapalvelu

Kanssamme ei ole pakko sitoutua pysyvään suhteeseen:) Teemme myös kertaluonteisia siivouskeikkoja.
Jos tietysti haluaa tietyn päivän ja ajan ja tekijän- viisainta on silloin tehdä suhteesta vakavempi  ja sopia asioista yhdessä tarkemmin;) Meistä kyllä pääsee eroon halutessaan, eikä tarvitse loppuelämäksi sitoutua:D

Kertapalvelua varten keskustelemme kokonaisuudesta yleensä puhelimitse, ja jos on "epämääräinen" siivoustarve tai isompi urakka, käymme mielellämme paikanpäällä vielä arvioimassa tilannetta. Esim. pienen toimiston  kertapalveluun ei ole tarvetta arviointikäynnille, koska niin pieneen tilaan ei mahdu liikaa yllätyksiä kuitenkaan!

Kertapalveluna olemme auttaneet yrityksiä Joensuun seudulla mm.

  • Lattian peruspesuissa
  • Ikkunanpesusta
  • Vaativissa yläpölyissä
  • Lattian vahauksissa
  • ym urakoissa