Hyvinvointia elämään - Puhtaasta Ilosta.

Kodin siivouspalvelut

Sopimussiivoukset

Suurin osa asiakkaistamme iloitsee palveluistamme säännöllisesti.
n. 85% Puhtaan ilon asiakkaista on vakioasiakkaita<3
Yleisimmin ylläpitosiivousta tehdään 2 krt/ kk tai 1 krt/ kk, riippuen siitä, miten talonväki haluaa itse väliaikoina osallistua siivoukseen.

Sopimussiivouksissa käymme ensin maksuttomalla arviointikäynnillä- jolloin yhdessä pohdimme siivouskokonaisuutta ja kodin siivoustarpeita. Kaikesta sovimme yhdessä asiakkaan kanssa. Kun pääsemme sopimukseen, teemme vielä kirjallisena koonnin sovituista työtehtävistä, sisällöstä ja puhtauden kokonaispaketista. 

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia ostaessasi meä palveluita, koska kuulumme ennakkoperintärekisteriin.ilt

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen  eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2016 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. (Lähde veronmaksajat.fi -sivusto)

 

Kertapalvelu

Kanssamme ei ole pakko sitoutua pysyvään suhteeseen:) Teemme myös kertaluonteisia siivouskeikkoja.
Jos tietysti haluaa tietyn päivän ja ajan ja tekijän- viisainta on silloin tehdä suhteesta vakavempi  ja sopia asioista yhdessä tarkemmin;) Meistä kyllä pääsee eroon halutessaan, eikä tarvitse loppuelämäksi sitoutua:D

Kertapalvelua varten keskustelemme kokonaisuudesta yleensä puhelimitse, ja jos on "epämääräinen" siivoustarve tai isompi urakka, käymme mielellämme paikanpäällä vielä arvioimassa tilannetta. Esim. pienen yksiön tai kaksion kertapalveluun ei ole tarvetta arviointikäynnille, koska niin pieneen asuntoon ei mahdu liikaa yllätyksiä kuitenkaan!

Kertapalveluna olemme pelastaneet asiakkaitamme mm.

  • Siivouksesta juhlien jälkeen (tai ennen juhlia)
  • Ikkunanpesusta
  • Saunan ja kylppärin perusteellisesta pesusta
  • Lattian konepesusta (ja hoitokäsittelystä)
  • Suursiivouksista ja raivaussiivouksista