Hyvinvointia elämään - Puhtaasta Ilosta.

Apua arjen askareisiin

Arvonlisäverottomat tukipalvelut

Puhdas Ilo Oy on hyväksytty arvonlisäverottomien tukipalveluiden palveluntuottajarekisteriin:
Liperissä, Joensuussa, Kontiolahdella sekä Tohmajärvellä.

Alvittomat tukipalvelut lyhykäisyydessään:
Kun henkilön toimintakyky on alentunut sairauden, vamman, korkean iän tms vaikuttavan seikan takia, on henkilö oikeutettu hankkimaan tukipalveluita arvonlisäverottomasti kodissa selviämisen tueksi. Kaupunki tai kunta tekee arvion tukipalvelun tarpeesta ja kirjoittaa asian joko hoito- ja palvelusuunnitelmaan tai tekee asiasta erillisen lausunnon.
(Tästä on vaihtelevia käytäntöjä kuntarajat huomioiden! Joten oman kunnan / kaupungin työntekijöiltä kysymällä asia selviää)

Lue lisää arvolisäverottomista tukipalveluista täältä

Nämä on melko "moninaisia ja monimutkaisia" asioita ymmärtää (jos näitä ei työkseen tee)- joten parhaiten asiasta saa selvää kun soittaa vaikkapa Suville tai Eeva-Leenalle ja kysyy lisää!

Joensuussa myös Seniorineuvonta Ankkuri auttaa numerossa 050 550 8347, sieltä voi kysyä lisää ja osaavat ohjata asiassa eteenpäin!

Palvelusetelit

Puhdas Ilo Oy on hyväksytty Joensuun kaupungin palvelutuottajaksi seuraaviin palveluseteleihin:
omaishoidon palveluseteli, tukipalveluseteli sekä veteraanien kotipalvelu.

Suora lainaus Joensuun kaupungin nettisivuilta:
"Palveluseteli on vaihtoehtoinen järjestämistapa palvelujen ostamiseen kaupungin hyväksymiltä yksityisiltä palveluntuottajilta. Palvelusetelissä on kaupunki sitoutuu maksamaan palveluntuottajan tuottamasta palvelusta ennalta määrätyn kustannuksen (palvelusetelin arvon). Asiakkaan maksettavaksi jää omavastuuosuus, joka on palvelusetelin arvon ja palvelun hinnan välinen erotus."

 

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia ostaessasi meä palveluita, koska kuulumme ennakkoperintärekisteriin.ilt

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.Maksimivähennyksen eli2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) - 100) = 2400 euroa]. Vuonna 2016 maksimivähennyksen sai noin 5 555 euron kuluilla.

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. (Lähde veronmaksajat.fi -sivusto)