Hyvinvointia elämään - Puhtaasta Ilosta.

Kodin Siivouspalvelut

Kotisiivous Joensuussa ja ympäristössä

- Sopimussiivoukset / ylläpitosiivoukset / viikkosiivoukset
- Kertapalvelut / suursiivoukset
- Ikkunanpesut
- Peruspesut / saunan ja kylpyhuoneen pesut
- Lattioiden konepesut ja hoidot
- Sohvien ym. pesu painehuuhtelulaitteella
- Matonpesu- ja pyykkipalvelut


ASIAKKAAMME KERTOMAA (Julkaistu Puhtaustieto lehdessä 2017)

Joensuulainen Tarja Malinen voitti aikoinaan Suvi Toivolan yritykseltä kotisiivouksen. Suvi kävi silloin itse pesemässä ikkunat. Suvi vaikutti luotettavalta ja ammattitaitoiselta, joten innostuin kokeilemaan kotisiivousta kerran kuukaudessa. Välillä
pidimme taukoa talomme remontin takia, mutta myöhemmin jatkoimme palvelun ostamista ja suosittelin sitä myös iäkkäille vanhemmilleni.

Yrityksen laajennuttua Puhtaaksi Iloksi tulivat myös pesulapalvelut asiakkaiden käyttöön. Joulun alla mattojen ja pöytäliinojen kuljetus kävi kätevästi siivoojan toimesta. Lisäksi järjestyi ylimääräinen siivouskerta juuri joulunaluspäivinä, kertoo Tarja Malinen.
- Pidän tärkeänä sitä, että meillä käy aina sama luotettava siivooja, joko yksin tai parin kanssa. Itsekin voisin aivan hyvin siivota, en millään lailla inhoa siivousta, mutta pidän siivousta arjen helpotuksena. Kiireisen työn keskellä on ihana tulla valmiiksi siivottuun kotiin. Siivouksen ajankohta on meillä perjantai, joten viikonlopun voi aloittaa siivouksen sijaan vaikka menemällä elokuviin, jatkaa Malinen.

- Siivoojalla on ammattilaisen keinot ja työvälineet, joten peilit ja pinnat kiiltävät puhtauttaan. Keväisin ja syksyisin pesen itse ikkunat ja samalla teen huone kerrallaan perussiivouksen, jolloin viikkosiivoukset riittävät välikausina, selvittää Malinen siivouksen rytmityksestä. Siivoukseen valmistaudumme edellisenä iltana tavarat raivaamalla.
Puhtaan Ilon siivousta voin suositella ilomielin muillekin. 

 

Lue lisää

Kotityöpalvelut ja apua arjen askareisiin

Ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille ja muille apua tarvitseville
- Saattajapalvelu (avustamme mm. lääkärissäkäynneissä)
- Asiointiapu (avustamme mm. kaupassa tai apteekissa käynnissä)
- Ulkoilussa avustaminen ja viriketoiminta (olemme lenkkikaverina tai järjestämme mielekästä toimintakykyä ylläpitävää puuhaa)
- Pihatyöt (lumityöt tai nurmikonleikkuu)

Kauttamme arvonlisäverottomat tukipalvelut ja tuotamme palveluita myös palveluseteleillä (kysy lisää Eeva-Leenalta 050 430 2571 tai Suvilta 050 442 0535)

Lue lisää